Graatje.com

Schrijf het van je af.

door om 7:53 pm op 26 January 2007


Mijn psychiater vertelde me ooit dat, als ik ergens mee zat, het gewoon van me af moest schrijven. Of er een liedje over moest maken, dan kon ik dat in een groepsgesprek voordragen. Gisteren zat ik echt helemaal vast, ik dacht,: “Daar, maak ik een liedje over!” Bij deze zou ik het graag met jullie willen delen.
Filmpje

4 Reacties»

 1. ik snap m niet……….

  Reactie door Thidder op January 27, 2007 om 5:31 pm

 2. Advies van graatje: Lees de tekst bijzonder uitvoerig en luister goed naar het gevoelige lied. Zelf, vind ik hem wel goed. Maar daar zullen de meningen natuurlijk sterk over uiteen lopen.

  Reactie door Graatje zelf op January 27, 2007 om 8:33 pm

 3. Ik snap m nu wel………… en ik begrijp wel dat je het filmpje vrij vroeg laat stoppen, omdat het er anders misschien te dik bovenop komt te liggen, maar daardoor vind ik hem wel vrij moeilijk. Echt goed de tekst lezen is hierbij een must! De combinatie zit wel sterk in elkaar!

  Reactie door Thidder op January 28, 2007 om 10:54 pm

 4. Dat het filmpje snel stopt is vooral te wijten aan het feit dat ik geen muziek kan bewerken. Die zanger van dit liedje gaat eigenlijk gewoon door met zingen maar ik had alleen die ene zin nodig. Dus met wat knippen en plakken heb ik het liedje net een tikkie langer gemaakt. Ik zeg altijd maar zo: “ik ben GVD geen DJ”.

  Reactie door Graatje op January 29, 2007 om 12:52 pm


RSS feed voor reacties op dit stukje.  TrackBack URI
Voeg toe aan del.icio.us

Een reactie geven


Deze site is zo veel mogelijk xhtml en css valide.
Veel graatje.com films voldoen aan de Dogma95 regels. Alle data op deze site is gelicentieerd.